bgen
За нас

plco

Фирмата е създадена през 1991г., като започва дейност в развлекателния (нехазартен) бизнес. От 1996г. насам производството на развлекателни игри се прехвърля в главна дейност на PL&CO. Компанията извършва също така внос, разпространение, опериране и сервиз на развлекателни (нехазартни) съоръжения и оборудване, сред коит електронен дартс, билярд, минифутбол, флипери, тренажори, клатушки, въздушен хокей, модерни развлекателни съоръжения със сензорни екрани (touch screen) и др. класически и иновативни продукти.

 

Повече информация за предлаганите от нас развлекателни продукти, техните характеристики и снимки можете да откриете в продуктовия ни каталог.

 

От 1994 година насам PL&CO е изключителен представител за България на NORMALU/BARRISOL – компания, която предлага система за декоративни окачени тавани с търговска марка BARRISOL. Към момента заедно сме реализирали над 60 обекта в цялата страна.

 

През годините ние се доказваме на българския пазар не само с нови продукти, но и с готовност да се адаптираме към бързо променящите се нужди и изисквания на клиентите.

 

За нас ще е удоволствие да Ви разкажем лично повече за нас и нашия опит, затова при интерес и допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас чрез най-удобния ви от посочените контакти.